📞 013-2441302 ✉️ [email protected]
Previous
kayu sugi

Al Khoir Kayu Sugi

RM 2.00
Next

Burcu Mayonez

RM 10.00RM 20.00
Next Product Image

Salim Triangle Cheese

RM 9.00

(4 customer reviews)

PROMOSI!
Beli 5 BOX  Percuma 1 Box

Penerangan:

  • Dimensi: 18cm x 18cm x 3cm
  • Bilangan: 8 pecahan (slices)
  • Berat: 120g
  • Harga (satu box): RM 9

Kelebihan:

  • Rasa cheese yang sungguh sedap!
  • Mudah untuk di bawa kemana-mana
  • Bungkusan yang kemas
  • Tahan lama pada suhu bilik

Penghantaran dalam 24 jam (Hari Bekerja):

Pembayaran selamat dengan:

payment2

Category:

Description

Adakah anda penggemar Cheese?

Memperkenalkan! Salim Triangle™ Cheese!

Cheese dengan rasa sebenar… sangat sedap jika dimakan dengan roti atau dimakan begitu saja! (Ya! Anda pasti akan terus makan tanpa henti!)

Salim Triangle Cheese ini adalah cheese yang diproses dari susu lembu yang sebenar dari tanah Arab.

Anda boleh makan cheese ini secara langsung.

FEEDBACK PELANGGAN

“Masak ayam butter guna cheese, lemak2 rasanya”

testi 6

 

“Dapat-dapat terus buka makan, sedap cheesenya.”

 

“Siap dapat freegift lagi”

testimoni cheese salim

 

“Sedap..Anak-anak pun suka”

 

“Anak dah makan 3 slices..”

 

“Satu cube boleh makan dengan 2-3 keping roti..”

 

“Sedap la cheese, budak2 ni memang suka makan”

 

TERDAPAT 8 PECAHAN!

 

Dalam setiap box, terdapat 8 pecahan.

Setiap pecahan berbentuk segi tiga.

Mudahkan anak-anak makan? Satu pecahan satu keping roti.

 

MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA!

Saiz cheese yang kecil ini menyebabkan anak-anak mudah bawa kemana-mana. Nak jadikan bekal ke sekolah pun tidak ada masalah!

BUNGKUSAN YANG KEMAS!

Anda tak perlu risau jika bungkusan ini diterbalikkan. Bungkusan yang kemas menyebabkan kualiti cheese ini tetap terjaga walau apa keadaan.

Siapa yang harus memiliki Salim Triangle Cheese ini:

  • Ibubapa yang ingin bekalkan makanan anak di sekolah
  • Ibubapa yang mahu berikan makanan berkhasiat untuk anak-anak
  • Mereka yang meminati cheese yang sebenar
  • Mereka yang suka travel dengan makanan yang sedap dan mudah

Bahan-bahan kandungan:

Processed Triangle Cheese Analogue Modified With Vegetable Oil
Ingredients: Cheddar Cheese(made from Cow’s Milk with Salt and starter culture), Milk Fat, Milk Solids, Emulsifying Salts (E450, E452, E339), Food Salt, Water, Citric Acid, Vegetable Oil (Palm Kernel oil), Preservative (E202), Food Stabilizer(E407), FDM 50% Minimum.


MAKLUMAT PENGHANTARAN:

  • Kami akan menguruskan penghantaran selama 24 jam menggunakan POS LAJU. 
  • Kami hanya menjual barangan READY STOCK dan penghantaran dari Malaysia.
  • Produk akan dihantar ke depan pintu rumah anda selama 2-3 hari bekerja.

JAMINAN KAMI:

Kami hanya membekalkan produk berkualiti. Kami menyediakan perkhidmatan sokongan dan bantuan kepada anda. Setiap produk akan diperiksa dahulu sebelum dihantar. Walaubagaimanapun jika ada sebarang kerosakan, sila maklumkan kepada kami. Kami dengan senang hati akan menukarkannya dengan yang baru.


PROMOSI HARI MALAYSIA!

BELI 5 box PERCUMA 1 box 

(Diskaun hebat sehingga RM 9! Sah sehingga 30/09/2020)


Soalan Lazim

1. Salim Triangle Cheese ni boleh pos ke?
Ya, boleh pos. Kami buat penghantaran ke seluruh Malaysia.

2. Tak rosak atau cair ke kalau pos?
In shaa Allah tak rosak atau cair, cheese ini boleh disimpan pada suhu bilik.

3. Tahan lama tak cheese ni?
Ya tahan lama. Untuk batch setiap stok, kami anggarkan ketahanan Cheese selama 9 bulan. Sebagai contoh, batch pertama stok kami bulan Jun 2020, maka tarikh expired adalah pada Mac 2021.

Additional information

Weight 0.12 kg
Dimensions 18 × 18 × 3 cm
Berat

120gram, 360gram

4 reviews for Salim Triangle Cheese

  1. Wendy Tan

    Boleh lihat bahan kandungan cheese ini?

    • Muhammad Rafiq Hasrudin

      Ya boleh, bahan kandungan seperti berikut:

      Processed Triangle Cheese Analogue Modified With Vegetable Oil
      Ingredients: Cheddar Cheese(made from Cow’s Milk with Salt and starter culture), Milk Fat, Milk Solids, Emulsifying Salts (E450, E452, E339), Food Salt, Water, Citric Acid, Vegetable Oil (Palm Kernel oil), Preservative (E202), Food Stabilizer(E407), FDM 50% Minimum.

  2. Diana

    Sedap sangat! .. Memang mudah utk dibawa.. Letak roti 3 keping, 1 cheese dlm bekas makanan.
    Settle breakfast😊
    Dah 2x oder.. Packaging pun ok.

  3. Farah Fendi

    Saya dan family penggemar tegar cheese,then 1st time try cheese Salim Triangle Cheese ni Jumpa iklan lalu lalang di fb dan ig. So try mmg sedap dan lite.Yang bestnya cheese ni bole mkn mcm tu je..x yah kita cairkan @ panaskan..sbb mmg dia punya cheese lembut..biasa kita cairkan cheese bila sejuk keras kn?Salim Triangle Cheese mmg smooth. Kena cuba sesiapa yg menggemari cheese
    ⭐⭐⭐⭐⭐

  4. ZURAINI (verified owner)

    Order 25/08/2020 malam, 28/08/2020 dah sampai….sangat cepat, packaging pun bagus
    Cheese sedap dan mudah dibawa ke mana-mana.
    InsyaAllah, boleh repeat order lepas ni.
    Terima kasih juga atas free gift

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping cart

0

No products in the cart.