Previous
kayu sugi borong

Al Khoir Kayu Sugi

RM 70.00
Next

Puck Original Spread

RM 25.00
Puck Original Spread

Salim Triangle Cheese

RM 9.00

(43 customer reviews)

PROMOSI!
Beli 5 BOX  Percuma 1 Box

Penerangan:

  • Dimensi: 18cm x 18cm x 3cm
  • Bilangan: 8 pecahan (slices)
  • Berat: 120g
  • Harga (satu box): RM 9

Kelebihan:

  • Rasa cheese yang sungguh sedap!
  • Mudah untuk di bawa kemana-mana
  • Bungkusan yang kemas
  • Tahan lama pada suhu bilik

Penghantaran dalam 24 jam (Hari Bekerja):

Pembayaran selamat dengan:

payment2

Category:

Description

Adakah anda penggemar Cheese?

Memperkenalkan! Salim Triangle™ Cheese!

Cheese dengan rasa sebenar… sangat sedap jika dimakan dengan roti atau dimakan begitu saja! (Ya! Anda pasti akan terus makan tanpa henti!)

Salim Triangle Cheese ini adalah cheese yang diproses dari susu lembu yang sebenar dari tanah Arab.

Anda boleh makan cheese ini secara langsung.

FEEDBACK PELANGGAN

“Masak ayam butter guna cheese, lemak2 rasanya”

testi 6

 

“Dapat-dapat terus buka makan, sedap cheesenya.”

 

“Siap dapat freegift lagi”

testimoni cheese salim

 

“Sedap..Anak-anak pun suka”

 

“Anak dah makan 3 slices..”

 

“Satu cube boleh makan dengan 2-3 keping roti..”

 

“Sedap la cheese, budak2 ni memang suka makan”

 

TERDAPAT 8 PECAHAN!

 

Dalam setiap box, terdapat 8 pecahan.

Setiap pecahan berbentuk segi tiga.

Mudahkan anak-anak makan? Satu pecahan satu keping roti.

 

MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA!

Saiz cheese yang kecil ini menyebabkan anak-anak mudah bawa kemana-mana. Nak jadikan bekal ke sekolah pun tidak ada masalah!

BUNGKUSAN YANG KEMAS!

Anda tak perlu risau jika bungkusan ini diterbalikkan. Bungkusan yang kemas menyebabkan kualiti cheese ini tetap terjaga walau apa keadaan.

Siapa yang harus memiliki Salim Triangle Cheese ini:

  • Ibubapa yang ingin bekalkan makanan anak di sekolah
  • Ibubapa yang mahu berikan makanan berkhasiat untuk anak-anak
  • Mereka yang meminati cheese yang sebenar
  • Mereka yang suka travel dengan makanan yang sedap dan mudah

Bahan-bahan kandungan:

Processed Triangle Cheese Analogue Modified With Vegetable Oil
Ingredients: Cheddar Cheese(made from Cow’s Milk with Salt and starter culture), Milk Fat, Milk Solids, Emulsifying Salts (E450, E452, E339), Food Salt, Water, Citric Acid, Vegetable Oil (Palm Kernel oil), Preservative (E202), Food Stabilizer(E407), FDM 50% Minimum.


MAKLUMAT PENGHANTARAN:

  • Kami akan menguruskan penghantaran selama 24 jam menggunakan NINJA VAN. 
  • Kami hanya menjual barangan READY STOCK dan penghantaran dari Malaysia.
  • Produk akan dihantar ke depan pintu rumah anda selama 2-3 hari bekerja.

JAMINAN KAMI:

Kami hanya membekalkan produk berkualiti. Kami menyediakan perkhidmatan sokongan dan bantuan kepada anda. Setiap produk akan diperiksa dahulu sebelum dihantar. Walaubagaimanapun jika ada sebarang kerosakan, sila maklumkan kepada kami. Kami dengan senang hati akan menukarkannya dengan yang baru.


PROMOSI ISTIMEWA!

BELI 5 box PERCUMA 1 box 

(Diskaun hebat sehingga RM 9! Sah sehingga 30/11/2020)


Soalan Lazim

1. Salim Triangle Cheese ni boleh pos ke?
Ya, boleh pos. Kami buat penghantaran ke seluruh Malaysia.

2. Tak rosak atau cair ke kalau pos?
In shaa Allah tak rosak atau cair, cheese ini boleh disimpan pada suhu bilik.

3. Tahan lama tak cheese ni?
Ya tahan lama. Untuk batch setiap stok, kami anggarkan ketahanan Cheese selama 9 bulan. Sebagai contoh, batch pertama stok kami bulan Jun 2020, maka tarikh expired adalah pada Mac 2021.

Additional information

Weight 0.12 kg
Dimensions 18 × 18 × 3 cm
Berat

120gram

43 reviews for Salim Triangle Cheese

  1. Wendy Tan

    Boleh lihat bahan kandungan cheese ini?

    • Muhammad Rafiq Hasrudin (store manager)

      Ya boleh, bahan kandungan seperti berikut:

      Processed Triangle Cheese Analogue Modified With Vegetable Oil
      Ingredients: Cheddar Cheese(made from Cow’s Milk with Salt and starter culture), Milk Fat, Milk Solids, Emulsifying Salts (E450, E452, E339), Food Salt, Water, Citric Acid, Vegetable Oil (Palm Kernel oil), Preservative (E202), Food Stabilizer(E407), FDM 50% Minimum.

  2. Diana

    Sedap sangat! .. Memang mudah utk dibawa.. Letak roti 3 keping, 1 cheese dlm bekas makanan.
    Settle breakfast😊
    Dah 2x oder.. Packaging pun ok.

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah,, Thank youuu😍😍😍

  3. Farah Fendi

    Saya dan family penggemar tegar cheese,then 1st time try cheese Salim Triangle Cheese ni Jumpa iklan lalu lalang di fb dan ig. So try mmg sedap dan lite.Yang bestnya cheese ni bole mkn mcm tu je..x yah kita cairkan @ panaskan..sbb mmg dia punya cheese lembut..biasa kita cairkan cheese bila sejuk keras kn?Salim Triangle Cheese mmg smooth. Kena cuba sesiapa yg menggemari cheese
    ⭐⭐⭐⭐⭐

    • admin (store manager)

      😍😍😍Alhamdulillah, terima kasih atas feedback Sis.. Terbaik😍😍👍👍🥰

  4. ZURAINI (verified owner)

    Order 25/08/2020 malam, 28/08/2020 dah sampai….sangat cepat, packaging pun bagus
    Cheese sedap dan mudah dibawa ke mana-mana.
    InsyaAllah, boleh repeat order lepas ni.
    Terima kasih juga atas free gift

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan.😍😍👍👍🥰

  5. Asmah Biran (verified owner)

    Sedap, penghantaran pantas

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih😍😍👍👍🥰

  6. Aisiah Abd Rahim (verified owner)

    Will order again

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan😍😍👍👍🥰

  7. Mastura (verified owner)

    Sangat sedap

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik😍😍👍👍🥰

  8. Anonymous (verified owner)

    Good quality product.
    My family love it
    Fast service
    Terbaik

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan😍😍👍👍🥰

  9. Rozilawati Ahmad (verified owner)

    Sedap sgt..ank2 mkn mcm tu je…bole juga tabur ats pizza, spageti @ sapu ats roti 👏👍👍

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan😍😍👍👍🥰

  10. Arlin H. (verified owner)

    Rasa berbeza dari slice cheese lain.Yang penting Tak masin.Just nice to me & family.

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan😍😍👍👍🥰

  11. Siti mariam A. (verified owner)

    Puas hati penghantaran yg cepat dan rasa yang sedap sesuai untuk salad atau dgn roti

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan😍😍👍👍🥰

  12. Noor Azmira Yahya (verified owner)

    Sedap dan terbaik

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah.. Thank youuu😍😍😍

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan😍😍👍👍🥰

  13. Anonymous (verified owner)

    Sedap tapi sedikit masin. Terima kasih bg siwak percuma…

    • admin (store manager)

      Sama2 Puan. Sedikit masin ya? Masa terima cheese, plastik terbuka tak? Tesktur ok tak?

  14. Anonymous (verified owner)

  15. Norlida (verified owner)

    Fast delivery. Process of ordering is easy. Will buy again in future.

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah.,. Thank you😍😍😍

  16. Siti Rohanah bt mohd yunus (verified owner)

    Sgt sedap. Kwn² pun kata sedap… Nanti blh repeat lg…

    • admin (store manager)

      😍😍Alhamdulillah,, terima kasih Cik Puan😍😍

  17. Nor akira nordin (verified owner)

    yummmy

    • admin (store manager)

      Thank youu 🙏🙏😊😍

  18. Anonymous (verified owner)

    Link shd be more user ezy to order. Otherwise, fast to arrive. Cheese was soft n nice n everyone in the hse loves it. Can cook it with anything, n my grandchild loves it!

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, Tq for the feedback🙏😍🥰. Thank you for the suggestion, we will try our best to give the easiest way to make order.🙏🙏😊

  19. Anonymous (verified owner)

    definitely repeat buy

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, Thank youu 🙏😍🥰

  20. Siti Hafiza Binti Jamal (verified owner)

    tekstur cheese yang sangat sesuai..my family suke sangat2 slim triangle cheese

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan atas feedback 🙏😍🥰

  21. Anonymous (verified owner)

    Sedap..anak2 suka

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah 😍🥰🤲

  22. MUHD SUKRI (verified owner)

    Proses cepat. Courier pun cepat. Produk sangat sedap. Sayang nak makan takut habis. Kalau makan, gigit sikit2 kemam lama2 dalam mulut. Rasa cheese meresap sampai ke otak. Terbaik seller dan produk

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Tuan atas feedback yang terbaik 🙏😍🥰

  23. Wahyu (verified owner)

    Superb

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik 🙏😍🥰

  24. Anonymous (verified owner)

    sedap.

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan 🙏😍🥰

  25. Jumiati Rahmat (verified owner)

    Rasa masam tp ok

    • admin (store manager)

      Rasa masam? Yeke ni. Tesktur ok tak masa terima? Ada kesan plastik terbuka atau tak?

  26. Sarina Binti Kamring (verified owner)

    Not receive yet my parcel😔

    • admin (store manager)

      Oh yeke, lamanya. Maaf ye Cik Puan, penghantaran ke Labuan mengambil masa. Ada sesetengah kawasan ambil masa lama waktu PKPB ni. Maaf sekali lagi.🙏🥺

  27. Noorhasimah Mustaffar Kamar (verified owner)

  28. Mazianazain Zain (verified owner)

    Nice cheese. Buat toast. Letak dlm spaghetti. Atau makan begitu je. Sedap lazat

    • admin (store manager)

      Alhamdulillah, terima kasih Cik Puan 🙏😍🥰

  29. Zaraida Che Muda (verified owner)

    ok…but the size is too small per piece…

  30. Anonymous (verified owner)

    good service.

  31. Safinaz (verified owner)

    delicious

  32. Nik Aziah Nik Abdullah (verified owner)

    Kami suka kan Salim Triangle Cheesse.. memang sedapp

  33. Goh (verified owner)

    Cheese betul betul sedap rugi tak beli

  34. Junaidah N. (verified owner)

    Everyone in my family like it.

  35. Foziyah Nong Chik (verified owner)

  36. ummi sullaim abu nawas (verified owner)

  37. Rozana makwal (verified owner)

    Alhamdulillah pun sedap.

  38. Suaidah Samsudin (verified owner)

    Delicious and i can even eat even i dont like cheese.

  39. Raja I. (verified owner)

    I like the cheese, soft & not salty.

  40. Muhammad shakil Bin awang @ halim (verified owner)

    Alhamdulillah pesanan telah diterima,terima kasih warga kerja jaya sunnah.seronok anak anak makan cheese😂.terima kasih juga kerana beri cenderahati👍

  41. Miskiah (verified owner)

    sedap

  42. Anonymous (verified owner)

    So sedap!

  43. Anonymous (verified owner)

    Very fast response

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping cart

0

No products in the cart.