Suami Terkejut Dengar Bahan Sona

sabun basuh baju muslim

Kongsikan Artikel Ini

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Alkisah malam tadi seorang customer membaca bahan-bahan dalam detergent sona.

Customer ni terkejut. “eh…Bahan-bahan dalam sona detergent ni bahan makanan la.”

Kami tersenyum. Lalu berkata benarlah apa yang beliau baca. Bukan sahaja sona detergent. Semua produk sona adalah dari bahan 100% selamat dan bebas kimia.

Sona menjaga terperinci setiap produk yang dihasilkan. Wajib dari bahan organik dari tangan muslim, dari kilang sendiri dan syarikat sendiri. Sehingga kepada agen-agen juga adalah dibawah kelolaan Sona sendiri.

Sona Global Biotech menghasilkan produk keluaran muslim 100% dari pure organik BUKAN TIMBANG KILO dan BUKAN DARI KILANG OEM.

Ada jgk customer bertanya. Macam mana terhasilnya wangian kalau bukan dari wangian ber-asas-kan alkohol?

Demi umat Rasulullah S.A.W dan Kerana Allah. Sona hanya menggunakan KAYU GAHARU TERBAIK DUNIA spt yang tertulis dalam sebuah hadis :

Dari Abu Hurairah berkata; Aku mendengar Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda:

“Keringat penghuni surga adalah misik, sedang bahan bakar mereka dari kayu Uluwwah.” Abu Yunus berkata; aku bertanya kepada Ibnu Lahi’ah; “Wahai Abu Abdirrahman apa itu Uluwwah?” Ia menjawab; “kayu gaharu dari india yang bagus.” (HR. Ahmad: 8326) – http://hadits.in/ahmad/8326

Anda tidak perlu ragu lagi. Sememangnya SONA menjadi pilihan pengguna muslim masa kini. Bukan sahaja BEBAS ALKOHOL tetapi anda tidak lagi perlu ragu-ragu untuk mendirikan solat. dan SONA detergent juga BEBAS DARI LEMAK HAIWAN.

JOM…Angkat takbir menyembah Allah Rabbul Jalil dalam keadaan SUCI DAN BERSIH.

Berminat Nak Memasuki Senarai Mail Kami?

Dapatkan maklumat dan info Yang terawal

More To Explore

jutawan arab
Perkongsian

Strategi Perniagaan Saiyidina Abdul Rahman Bin Auf

Sayyidina Abdul Rahman Bin Auf adalah seorang sahabat Nabi SAW yang mashyur dengan kekayaan. Beliau mempunyai strategi perniagaan yang terbaik yang menyebabkan perniagaannya sangat maju

sabun basuh baju muslim
Perkongsian

Suami Terkejut Dengar Bahan Sona

Alkisah malam tadi seorang customer membaca bahan-bahan dalam detergent sona. Customer ni terkejut. “eh…Bahan-bahan dalam sona detergent ni bahan makanan la.” Kami tersenyum. Lalu berkata

Anda mencari produk muslim 100%?

Klik untuk info lanjut

sabun basuh baju muslim