📞 013-2441302 ✉️ [email protected]

Suami Terkejut Dengar Bahan Sona

sabun basuh baju muslim

Kongsikan Artikel Ini

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Alkisah malam tadi seorang customer membaca bahan-bahan dalam detergent sona.

Customer ni terkejut. “eh…Bahan-bahan dalam sona detergent ni bahan makanan la.”

Kami tersenyum. Lalu berkata benarlah apa yang beliau baca. Bukan sahaja sona detergent. Semua produk sona adalah dari bahan 100% selamat dan bebas kimia.

Sona menjaga terperinci setiap produk yang dihasilkan. Wajib dari bahan organik dari tangan muslim, dari kilang sendiri dan syarikat sendiri. Sehingga kepada agen-agen juga adalah dibawah kelolaan Sona sendiri.

Sona Global Biotech menghasilkan produk keluaran muslim 100% dari pure organik BUKAN TIMBANG KILO dan BUKAN DARI KILANG OEM.

Ada jgk customer bertanya. Macam mana terhasilnya wangian kalau bukan dari wangian ber-asas-kan alkohol?

Demi umat Rasulullah S.A.W dan Kerana Allah. Sona hanya menggunakan KAYU GAHARU TERBAIK DUNIA spt yang tertulis dalam sebuah hadis :

Dari Abu Hurairah berkata; Aku mendengar Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda:

“Keringat penghuni surga adalah misik, sedang bahan bakar mereka dari kayu Uluwwah.” Abu Yunus berkata; aku bertanya kepada Ibnu Lahi’ah; “Wahai Abu Abdirrahman apa itu Uluwwah?” Ia menjawab; “kayu gaharu dari india yang bagus.” (HR. Ahmad: 8326) – http://hadits.in/ahmad/8326

Anda tidak perlu ragu lagi. Sememangnya SONA menjadi pilihan pengguna muslim masa kini. Bukan sahaja BEBAS ALKOHOL tetapi anda tidak lagi perlu ragu-ragu untuk mendirikan solat. dan SONA detergent juga BEBAS DARI LEMAK HAIWAN.

JOM…Angkat takbir menyembah Allah Rabbul Jalil dalam keadaan SUCI DAN BERSIH.

Berminat Untuk Memasuki Senarai Mail Kami?

Dapatkan maklumat dan info Yang terawal

Baca Lebih Lanjut

Khasiat Kayu Sugi
Perkongsian

10 Khasiat Kayu Sugi

Assalamualaikum wbt. Kayu sugi merupakan sejenis kayu yang digunakan untuk bersiwak. Bersiwak atau dalam bahasa mudahnya membersihkan gigi menggunakan kayu

Khasiat Buah Kurma
Perkongsian

11 Khasiat Buah Kurma

Buah kurma merupakan antara makanan terbaik di dunia dan juga makanan kegemaran Rasulullah SAW. Antara khasiat buah kurma ialah memberi

Shopping cart

0

No products in the cart.

Maaf mengganggu! Saya ingin kongsikan kepada anda satu ebook yang dapat membantu anda membuka peluang rezeki.. Perkenalkan Ebook Rahsia Amalan Jutawan Arab.. 

Download Ebook Sekarang Percuma!

Masukkan nama dan emel andaNota: Kami menjaga hak privasi anda