Sona Shower Care

RM 30.00

Sabun mandian Sona yang dijamin suci dan halal. Tiada bahan kimia. Dan tiada lemak haiwan. Dikilangkan di kilang milik Sona dengan teknologi bioteknologi. Dapatkan sabun mandian Sona Shower Care untuk kebersihan diri anda.

Availability: 14 in stock

KENAPA aku kena guna SONA??? Soalan tu ditanya kepada aku. Agaknya dia tak sempat baca posting aku sebelum sebelum ni. Husnuzan je lah. ๐Ÿ˜€

Aku jawab gini je,,,
“Kau kena guna SONA sebab:-
1. Formula produk SONA datang dari al-Quran, hasil dari kajian demi kajian untuk memahami formula Allah. ๐Ÿ•‹
2. SONA Biotech kilangkan sendiri SEMUA rangkaian produk jenama SONA; kualiti, mutu, ketulenan & kesucian DIJAMIN.
3. SONA adalah produk berasaskan tumbuhan, herba dan bahan2 semulajadi sepenuhnya.
4. TIDAK ada WAIMA setitik pun alkohol, lemak haiwan dan bahan kimia dalam produk SONA. ๐Ÿ’
5. Semua produk SONA dibuat supaya setiap pengguna yang beragama Islam dapat menunaikan Solat dengan penuh YAKIN tanpa ragu ragu berkaitan isu Suci & Halal dalam bahan bahan pencuci pakaian dan pembersih tubuh badan. ๐Ÿ•‹
6. Walaupun produk SONA bersifat menyuci dan membersih, NAMUN terdapat kesan sampingan POSITIF yang tak disangka sangka bila menggunakan produk SONA. Contoh: Guna je SONA La Isba Shower Perfume semasa mandi, kau boleh jadi kurus, kulit lebih cerah & lembut. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Aku citer 1 je contoh kali ni. Kalau ambik sabun sebagai contoh, banyak boleh citer. Kalau kau nak tahu lebih lanjut contoh2 lain dan bahan2 dalam produk SONA,,, atau nak tahu apa kesan produk SONA,,, kau lawat fb page:
i) SONA Biotech
ii) Sona HQ
iii) USAHAWAN SONA
dan lain2 lagi fb & page wakil SONA.”

Kau yang baca tulisan ni OK,, faham tak? Aku boleh minta wakil wakil SONA terdekat untuk pergi bercerita lanjut. SONA ada dimana2 je sekarang ni. Kau jangan Suuzan dengan aku pulak,,, tak baik gitu!!!
๐Ÿ˜„๐Ÿค 

Weight 0.4 kg
Dimensions 5 × 5 × 15 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sona Shower Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *