Sona Baby Relief Oil

(1 customer review)

RM 40.00

2 Sold

Baby Relief Oil ialah minyak yang sesuai untuk baby bagi menghilangkan kembung perut. Bau yang sangat wangi. Tidak membahaya kerana bahan-bahannya ialah dari sumber organik.

Availability: In stock

Rahsia Senyuman Si Manja
==============

❤️ Membantu/mengelakkn masalah kembung perut dan angin dalam badan

❤️ Membantu melegakan rasa tidak selesa bayi semasa menyusu atau selepas menyusu

❤️ Membantu melegakan pernafasan bayi

❤️ Membantu menghindarkan bayi dari gigitan nyamuk serta serangga kecil

❤️ Membantu bayi tidur dengan selesa dan nyaman.

❤️ Melegakan gatal pada kulit bayi

❤️ Memberi kehangatan yang sangat lembut untuk bayi

❤️ Membantu sistem pencernaan bayi lebih aktif

❤️ Memberikan rasa hangat dan nyaman pada tubuh bayi

♥️ Membantu melegakan batuk

♥️Membantu mencairkan kahak

==================

Cara Penggunaan Baby Relief Oil

🍀 Setiap kali selepas mandi, Oleskan baby relief oil pd tapak tangan kemudian sapukan pada tempat titik saraf utama bayi :
#belakang
#bahagian dada
#sekeliling pusat
#tapak kaki
#betis
#siku
#belakang telinga

===🍀🍀🍀🍀🍀====

Isipadu: 50ml

Weight 0.05 kg
Dimensions 2 × 2 × 5 cm

1 review for Sona Baby Relief Oil

  1. Amirah Syakirah binti Amirruddin

    Minyak ni best sangat2.. Bau pun sedap.. Sampai kan time dekat hospital lepas bersalin, ramai nurse yang tanya nak beli jugak sebab bau nya sedap..
    Bukan baby je boleh guna.. Ibu2 yg sakit kepala pun boleh sapu dekat kepala, ia tak panas cuma bau dia tu menenangkan dan melegakan sakit kepala.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *