Sabun Basuh Baju Muslim Sona Laundry Detergent

(1 customer review)

RM 30.00

Detergent berasaskan tumbuh-tumbuhan, bahan penting dalam semua produk sona termasuk detergent, air zam-zam, daun bidara dari Madinah dan pati gaharu India. Bahan-bahan terbaik untuk mencipta sabun cuci baju Muslim.

Availability: 179 in stock

Selama ni guna sabun biasa jual kat market tu.. Susah nak cari sabun basuh baju Muslim. Bila cuci kain buruk apa lg kain yang dok kesat minyak masak kat dapur tu kan. Buh la sabun banyak mana pun. Kain buruk still bau minyak / bau hapak.

Beza sangat DETERGENT SONA. Masya Allah…. Hebatnya KAYU GAHARU sebagai agen penaik haruman yang ada pada DETERGENT SONA. Kain buruk bukan sahaja bersih dari minyak dan kotoran tetapi WANGIIIII SANGAT.

SONA DETERGENT MENGGUNAKAN KAYU GAHARU TERBAIK DUNIA sebagai agen PENAIK HARUMAN. BEBAS ALKOHOL.

Just imagine la…Bila cuci baju yang biasa kita guna hari-hari dengan detergent sona. Masya Allah wangi. Basuh telekung dan sejadah… Bila nak angkat takbir tu…Rasa bahagia sangat sbb ditubuh kita ni BEBAS ALKOHOL. Alhamdulillah inilah sabun basuh baju Muslim terbaik. Mudah-mudahan menjadi ASBAB KEKUSYUKAN KITA MENYEMBAH ALLAH DALAM KEADAAN SUCI DAN BERSIH.

BERTUKARLAH kpd Sona Laundry Detergent. Kelebihan Sona Laundry Detergent:

☘️mencuci, melembut dan mewangikan.

☘️pakaian yg dikeluarkan dr dryer segar slps dibasuh dgn SONA.

☘️DARAH pd cadar, dakwat pd pakaian, baju terkena sos??? Hanya calit2, gosok2 dan cuci dlm mesin spt biasa.

☘️ Kulit tangan menjadi lembut dan licin je walaupun slps melakukan cucian dgn tangan menggunakan sabun sona.

Juga sesuai digunakan utk:
√ mencuci kenderaan
√ mencuci lantai
√ mencuci perkakas dapur
√ mencuci peralatan perabut
√ mencuci barangan kulit
√ dijadikan baja organik tanaman
√ digunakan utk masalah kulit(melecur,kurap,layap,gatal³,luka,eksiden)

👟 Uniform putih sekolah anak asyik kotor???
👟 Susah nak cuci???
👟 Tak suka KLOROX sebab baunya, kesan panas dan pedih pd tangan???
👟 RAGU-RAGU pd penggunaan detergen komersial yg mungkin mengandungi LEMAK HAIWAN yg TIDAK HALAL???
👟 Tak nak agen peluntur yg memudarkan warna pakian???
👟 Kulit alah pd sabun??? —————–

BERTUKARLAH kpd Sona Laundry Detergent!

Sona Laundry Detergent adalah Sabun Basuh Baju Muslim dengan sumber organik, bebas kimia, dan bebas lemak haiwan. Produk halal dan suci. Membersih dan menyucikan pakaian anda.

#Sona
#DetergentSona

Weight 3 kg
Dimensions 10 × 20 × 30 cm

1 review for Sabun Basuh Baju Muslim Sona Laundry Detergent

  1. safinaz saidi

    terbaik.. produk yang sangat berkesan .

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *