Kismis Sirr Al Afkhar Sona

RM 39.00

Kismis bermutu tinggi yang direndam dengan air zam-zam bersama minyak zaitun, biji labu, minyak ikan, dan serbuk vitamin E selama 7 hari 7 malam. Kemudian diwapkan pada suhu yang sesuai untuk khasiatnya.

Availability: 2 in stock

Category: Tag:

Bagaimana *KISMIS AS SIRR AL AFKHAR* ini bermula..

Kisahnya bermula apabila founder Kak Cemara (KC) risau tentang anak terunanya yang akan melanjutkan pengajian dalam bidang Hafazan Al Quran dan Hadith.
Risau seorang ibu mengenai anaknya yg sebelum ini bersekolah di sekolah kebangsaan biasa yang hendak bertukar bidang ke *tahfiz*..

Sebagai seorang ibu, banyak persoalan berlegar di kepala KC.
Kerana risau dan takut si anak bujang ini tidak mampu untuk mengikut silibus di tahfeez..

Bagaimana dia (anak teruna) nak menyesuaikan diri dengan dengan suasana persekolahan yang baru..dapatkah dia mengangkat tanggungjawab *menghafal* ayat Al Quran yang banyak itu?

Dari situlah bermulanya pencarian formula untuk membantu anak teruna kesayangan disekolah baru..

Jadi.. pada suatu hari.. KC ada membelek sebuah kitab.. belek punya belek..dengan izin Allah ilham formula Kismis telah dijumpai..

Akhirnya jumpalah satu formula untuk minda.. kecergasan dan ketajaman minda.

Maka KC pun ambillah formula asal dan di olah bersama dengan formula yg baru ditemui..

Bermula dengan pemilihan kismis yang berkuali tinggi (first grade)

Dimana kismis ni telah diperkenalkan oleh imam tua Makkah sekarang.. air zam zam dan bahan bahan untuk kecerdasan minda..

Seterusnya proses untuk menyediakan kismis As Sirr Al Afkhar bermula..

Kismis akan direndamkan dahulu dengan air zam zam.. kemudian ia akan dicampur dengan bahan bahan yg boleh menguatkan minda seperti fish oil, ada almond oil dan beberapa bahan yg boleh menguatkan minda yang lain..

Kismis ini diproses dengan begitu teliti..
Kismis akan direndamkan bersama sama semua bahan bahan itu selama 7 hari 7 malam!

Ya. kismis ini direndam selama 7 hari 7 malam lamanya.

Selepas itu KC mendapat testimoni daripada anak terunanya sendiri..

Setelah kismis dimakan oleh anaknya..
Betapa besarnya kuasa dan kasih sayang Allah Swt.. tak sampai satu tahun anak teruna KC di dalam Pusat Tahfiz..

Anaknya telah *berjaya* menghafal 15 juzuk Al Quran. MasyaAllah Alhamdulillah…

Selain itu juga, setiap hari KC akan pastikan dia menyediakan air nabeez daripada kismis tersebut, untuk mengekalkan kecerdasan mindanya dan pemantapan hafazannya..

Lagi satu.. kismis ini bukan sahaja untuk anak-anak kita.. kita sendiri pun boleh makan.. dan ia juga baik untuk ibu-ibu yang hamil.. ia sangat baik untuk membantu kandungan untuk terus mengaktifkan sel-sel minda baby..

Ia juga sesuai diberikan kepada mak ayah kita yang dah makin berumur dan ingatan pun dah makin lupa..

Disamping itu kita boleh berjimat dengan hanya satu product kismis.. tak perlu lagi untuk kita beli air zam zam.. tak perlu lagi untuk kita beli vitamin minda.. kerana semua ini dah ada didalam KISMIS AS SIRR AL AFKHAR.

Dan istimewanya lagi.. dalam Kismis As Sirr Al Afkhar ini ada dimasukkan serbuk vitamin E.. serbuk vitamin E ini diproses sendiri oleh pihak SONA lalu dimasukkan ke dalam air rendaman itu.

Jadi.. amalkanlah makan kismis ni.. mohonlah doa kepada Allah supaya kita mudah untuk kita menghafal Al Quran.. kita nak hafal ayat ayat Al Quran yang wajib kan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Kismis ini sangat sesuai untuk semua lapisan umur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kismis Sirr Al Afkhar Sona”

Your email address will not be published. Required fields are marked *