Previous
Puck Original Spread

Puck Original Spread

RM 25.00
Next

Pakej Eksklusif

RM 99.00
Pakej Eksklusif

PERCUMA PENGHANTARAN untuk pembelian RM 150 ke atas!

Almarai Cream Cheese

(36 customer reviews)

Dimensi: 8cm x 8cm x 15cm
Kemasan: Botol Kaca
Berat: 500g

Kelebihan:

  • Rasa cream cheese yang lemak-lemak masin
  • Mudah untuk di bawa kemana-mana
  • Bungkusan yang kemas
  • Tahan lama pada suhu bilik

Penghantaran dalam 24 jam (Hari Bekerja):

logo Ninja Van

Pembayaran selamat dengan:

RM 49.00

You may also like…

  • -17%
    Pakej Eksklusif

    Pakej Eksklusif

    RM 99.00 Tempah Sekarang

Almarai Cream Cheese

SKU Almarai Cream Cheese Categories ,

Description

Nak rasa kesedapan cream cheese dari Arab?

Memperkenalkan! Almarai™ Cream Cheese!

Rasa cream cheese lemak-lemak masin yang pasti memukau anda! (Ya! Selera anda pasti akan bertambah-tambah!)

Almarai Cream Cheese ini adalah cream cheese yang berasal dari Arab Saudi.

Ianya boleh dimakan terus sama ada sapukan ia roti atau biskut.

 

DIBOTOL DENGAN KEMAS!

Almarai Cream Cheese

Cream cheese ini dibotolkan dengan kemas.

Dengan botol kaca yang menjamin ketahanan cream cheese.

Anda akan mudah mengambil cream cheese ini menggunakan sudu besar.

 

MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA!

Almarai Cream Cheese

Saiz cream cheese yang kecil ini menyebabkan mudah bawa kemana-mana. Saiz ini pasti tidak mengganggu saiz ruangan peti ais anda.

BOLEH DITEGAKKAN DENGAN MUDAH!

Almarai Cream Cheese

Anda tak perlu risau untuk tegakkan botol ini. Botol yang kemas menyebabkan ianya boleh ditegakkan dan tak risau tertumpah.

Siapa yang harus memiliki cheese ini:

  • Mereka yang ingin merasai kesedapan cheese dari Arab
  • Ibu bapa yang ingin memberi bekalan makanan untuk anak-anak
  • Mereka yang ingin menyediakan makanan mudah di pejabat
  • Mereka yang ingin sarapan yang cepat siap

MAKLUMAT PENGHANTARAN:

  • Kami akan menguruskan penghantaran selama 24 jam menggunakan NINJA VAN. 
  • Kami hanya menjual barangan READY STOCK dan penghantaran dari Malaysia.
  • Produk akan dihantar ke depan pintu rumah anda selama 2-3 hari bekerja.

JAMINAN KAMI:

Kami hanya membekalkan produk berkualiti. Kami menyediakan perkhidmatan sokongan dan bantuan kepada anda. Setiap produk akan diperiksa dahulu sebelum dihantar. Walaubagaimanapun jika ada sebarang kerosakan, sila maklumkan kepada kami. Kami dengan senang hati akan menukarkannya dengan yang baru.

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 10 × 10 × 15 cm

36 reviews for Almarai Cream Cheese

  1. Jumiati Rahmat (verified owner)

    Sedikit masam banding dgn cream cheese jenama lain

  2. Rozana makwal (verified owner)

    Sedap sangat Alhamdulillah… tq utk free gift

  3. Minah Durai (verified owner)

    great👍🏼

  4. Anonymous (store manager)

    Memang sedap mkn ngan roti. Pakai wrap tu pun sedap jugak

  5. Norsaerah Hussain (verified owner)

    Terbaik . Mudah digunakan

  6. Shanizuan (verified owner)

    Good product

  7. Anonymous (verified owner)

    👍🏼

  8. Mohd Fauzi Mohd Yunus (verified owner)

  9. Ratnawati Amin (verified owner)

    creamy, tasty, lazeez

  10. Nurrulhudha Abdul Halim (verified owner)

    Amazing taste…

  11. HAJI ADLAN (verified owner)

    Lazeez

  12. SALIZAH SALLEH (verified owner)

    Cheese kesukaan dr masa duduk di Saudi lg

  13. ANIZA ADON (verified owner)

    Delicious.

  14. Nor Azizah Mohd Nor (verified owner)

    Sedap lemak berkrim.

  15. Zakaria (verified owner)

    Rasa penuh krim..sedap mkn bersama roti

  16. Ramli Yusoff (verified owner)

  17. Muhammad Nazmi bin nasir (verified owner)

  18. Anonymous (verified owner)

  19. Habibah Mahmood (verified owner)

    I like it

  20. Asrul Effandi (verified owner)

  21. Anonymous (verified owner)

    A bit salty

  22. Anonymous (verified owner)

    Love this too..!

  23. Yaakub Dollah (verified owner)

    very good.

  24. Royati (verified owner)

  25. Norzuraimi Mansor (verified owner)

  26. Azrini Izrinda Abdul Kalid (verified owner)

    Yummy and creamy

  27. Marlina Johari (verified owner)

  28. Zuraidah Yusof (verified owner)

    Very taste

  29. Hamizah Juki (verified owner)

    Best

  30. Ratna (verified owner)

    creamy and pungent

  31. ZALINA (verified owner)

    Sedap sangat cheese ni.. Sangat rekomend kpd penggemar cheese.

  32. Shahizah (verified owner)

  33. Anonymous (verified owner)

  34. Nur Aishah (verified owner)

    Penghantaran yang pantas dan kemas. Barang juga sampai dalam keadaan yang baik.

  35. Dzulkifli (verified owner)

  36. Azreen Zakariah (verified owner)

    great👍

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *